Cobot Depalletiser

De Cobot Depalletiser van Packon is een standaard Cobot oplossing voor het Depalletiseren van dozen/artikelen op pallets.

Gemakkelijk verrijdbaar en overal toepasbaar

De Cobot Sokkel is gemakkelijk verrijdbaar door de gleuven in het frame. Door deze gleuven is de Cobot oplossing gemakkelijk verrijdbaar met een palletwagen of heftruck.

De Cobot opstelling kan overal neergezet worden en gekoppeld worden aan meerdere productielijnen. Het gewenste programma kan geselecteerd worden en de Cobot is binnen enkele seconden gewisseld van programma.

De Cobot oplossing is gemakkelijk verplaatsbaar en snel wisselbaar van productielijn, om de gewenste productie capaciteit te behalen.

Cobot Depalletiser met verschillende opties

Deze oplossing word geleverd met standaard Cobot, werktuig, verrijdbaar frame en besturingskast met gepersonaliseerde software. 

Standaard in de Cobot Depalletiser

We baseren het draaggewicht op de wensen van de klant. Er is keuze uit een cobot met een draaggewicht van 3kg, 5kg of 12kg.

De Cobot oplossing is inclusief een  vacuüm of klem werktuig werktuig afhankelijk van het type product.

De standaard opstelling is inclusief een Cobot frame waar de cobot op bevestigd is, dit frame zorgt voor de stabiliteit van de cobot. Ook zitten er gleuven in het frame waardoor de gehele cobot opstelling verplaatst kan worden met een palletwagen of heftruck.

De opstelling is inclusief besturingskast voor de besturing van de Cobot en de eventueel toegevoegde aanvoerbanden.

Optioneel

Door de aanvoerband kunnen er dozen of producten naar de Cobot vervoert worden, waarna de cobot deze vervolgens palletiseerd. Nodig indien er geen aanvoerband aanwezig is.

Palletiser Software voor het palletiseren van dozen of producten op pallets, de Palletiser Software is door ons ontwikkeld en word meegeleverd met de Cobot oplossing.

Vraag vrijblijvend een Cobot oplossing aan

Wilt u gebruik maken van Cobots of Robots?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.

Scroll naar boven