Cobot Dozenopzetter

De Cobot Dozenopzetter van Packon is een Dozenopzet oplossing waarbij dozen automatisch op opengevouwen worden en klaargezet worden voor het inpakken.

Gemakkelijk verrijdbaar en overal toepasbaar

De Cobot Sokkel is gemakkelijk verrijdbaar door de gleuven in het frame. Door deze gleuven is de Cobot oplossing gemakkelijk verrijdbaar met een palletwagen of heftruck.

De Cobot opstelling kan overal neergezet worden en gekoppeld worden aan meerdere productielijnen. Het gewenste programma kan geselecteerd worden en de Cobot is binnen enkele seconden gewisseld van programma.

De Cobot oplossing is gemakkelijk verplaatsbaar en snel wisselbaar van productielijn, om de gewenste productie capaciteit te behalen.

Cobot Dozenopzetter met verschillende opties

Deze oplossing word geleverd met standaard Cobot, werktuig, verrijdbaar frame en besturingskast met gepersonaliseerde software. 

Standaard in de Cobot Dozenopzetter

We baseren het draaggewicht op basis van de te handelen producten. 

De Cobot oplossing is inclusief een  vacuüm of werktuig werktuig afhankelijk van het type doos.

De standaard opstelling is inclusief een Cobot frame waar de cobot op bevestigd is, dit frame zorgt voor de stabiliteit van de cobot. Ook zitten er gleuven in het frame waardoor de gehele cobot opstelling verplaatst kan worden met een palletwagen of heftruck.

De opstelling is inclusief besturingskast voor de besturing van de Cobot en de eventueel toegevoegde afvoerbanden.

Optioneel

Door de afvoerband kunnen de opengevouwen dozen van de Cobot vervoert worden waarna deze ingepakt kunnen worden

Cobot software voor het vouwen van alle soorten en formaten dozen. De cobot software is door ons ontwikkeld en kan meegeleverd worden met de Cobot opstelling.

Vraag vrijblijvend een Cobot oplossing aan

Wilt u gebruik maken van Cobots of Robots?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.

Scroll naar boven