Transportbanden

Transportbanden geschikt voor alle industrieën. Packon is uw partner voor het intern transporteren van producten, dozen, kratten en pallets.

Transportbanden voor alle industrieën

Transportbanden geschikt voor alle industrieën. Voor het intern transporteren van producten, dozen, kratten en pallets binnen de industrie.

De banen zijn los te bestellen of er wordt geadviseerd hoe het intern transport moet lopen door middel van een lay-out. Na akkoord van de klant worden de transportbanden geassembleerd en geïnstalleerd bij de klant op locatie. Wij garanderen weinig tot geen productiestilstand en een snelle levering na opdracht.


De banen van Packon zijn modulair op te bouwen en gemakkelijk te installeren in de lijn.

Transportbanden

Standaard inbegrepen

Door het Stalen frame te lakken, word er voorkomen dat het gaat roesten.

Kunststof band voor het transporteren van producten, dozen of kratten.

Afstelbare poten voor het in hoogte afstellen van de baan, het is mogelijk de poten te bevestigen aan de vloer.

Werkschakelaar voor gemakkelijk uit/aanzetten van de baan.

Optioneel

Voor het gebruik van een transportband in de voedingsmiddelenindustrie is een voedselveilige band nodig.

Als optie kunnen er sensoren op de baan gemonteerd worden voor het detecteren van producten, dozen of kratten op de transportband.

Integratie door De Jong engineering

Voor de integratie transportbanden in het systeem van de klant hebben we onze partner DJE. De Jong engineering is gespecialiseerd in lijnbesturing en het integreren van transportbanden in de productielijn van de klant.

Van advies tot een complete productielijn

Rollenbanen

Rollenbanen in alle soorten en maten, RVS en staalgelakt. Wij kunnen de klant voorzien van een enkele baan tot een complete productielijn.

Palletbanen

Palletbanen in alle soorten en maten, RVS en staalgelakt. Wij kunnen de klant voorzien van een enkele baan tot een complete productielijn.

Kettingbanen

Kettingbanen in alle soorten en maten, RVS en staalgelakt. Wij kunnen de klant voorzien van een enkele baan tot een complete productielijn.

Neem contact op via onderstaand formulier

Scroll naar boven